Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

A cicaplast gél a bőr megnyugtatásában az élen jár

2023. 02. 01. 11:00:00

cicaplast gél a hagyományos és a habzó változatban is ugyanazt a célt szolgálja: a bőr kíméletes ápolását, megnyugtatását, regenerálását. Számtalan bőrgyógyászati probléma, illetve beavatkozás állhat a bőrérzékenység, irritáltság hátterében. A cicaplast gél a lehető legtudatosabb választás, ha a bőr optimális ápolása az elsődleges.

A Bioco szerves szelén roborálásban az élen jár

2022. 12. 28. 11:00:00

A Bioco szerves szelén előnyeit egyetlen bővített mondatban képtelenség összefoglalni. Ráadásul olyan komplex hatást gyakorol a szervezetre, aminek a pozitív következményei határozottan összetettek, sokrétűek. Úgyhogy ez az a táplálékkiegészítő, ami vitathatatlanul megismerésre és természetesen szedésre méltó.

A Bioco szerves króm hatóanyag koncentrációja kimagasló

2022. 12. 21. 10:00:00

Bioco szerves króm szerves kötésű, azaz határozottan jól hasznosuló krómot tartalmaz, mégpedig jelentős mennyiségben. Ez mit jelent a mindennapokban? Azt, hogy a króm gyors, akadálytalan felszívódásán keresztül a vércukor szint tartós normál szinten tartása gond nélkül megvalósulhat.

A Bioco prostamen a prosztata és a húgyutak egészségéért felel

2022. 12. 14. 12:00:00

Bioco prostamen szabalpálma, kisvirágú füzike és csalángyökér kivonatot, ezeken kívül cinket és szelént tartalmaz. A fogyasztása a tabletta formátumának köszönhetően egyszerű, míg a hatékonysága kétségtelenül nagyszerű.

A Bioco ginkgo biloba gondoskodik a szellemi frissességről

2022. 12. 07. 12:00:00

Amikor az elme edzettsége kerül szóba, akkor nem meglepő, hogy a Bioco ginkgo biloba is joggal kér magának figyelmet. Miért? Azért, mert a szellemi fittség megteremtéséhez, illetve megőrzéséhez elengedhetetlen a külső-belső támogatás. Azaz nem elég a rejtvényfejtés, olvasás és agytornáztatás. A szervezet belső roborálása sem hagyható ki a képletből, ha a tartós végeredmény a cél. Márpedig nyilvánvaló, hogy ennél kevesebbel nem ildomos beérni.

Az Eurovit D-vitamin tablettába zárt napfény

2022. 11. 16. 11:00:00

Az Eurovit D-vitamin jó, ha nap mint nap kézközelben van. A szedése ugyanis nem kedv kérdése és nem is azért annyira fontos, mert most ez a divat. Ennél sokkalta komolyabb ok húzódik meg a háttérben, és erről, különösen a tél beköszöntével nem lehet eleget beszélni.

Az Uriage Xemose gyógyír a száraz bőrre

2022. 10. 26. 11:00:00

Az Uriage Xemose a száraz bőrűeknek igazi megmentő. Manapság egyre többen tapasztalják, hogy a bőrük extrán száraz. Még az ajkak szárazsága sem ritka, de az arcbőr, illetve a test több táján húzódó bőrfelület kiszáradása kifejezetten gyakori jelenségnek mondható. Lényeges kihangsúlyozni, hogy határozottan sokszor a nem megfelelő mennyiségű folyadékbevitel áll a háttérben. Ugyanakkor speciális kozmetikumokkal gyorsan érhető el az érzékelhető javulás.

Az Uriage Age Protect a nem mindennapi bőrvédelem bajnoka

2022. 10. 19. 11:00:00

Az Uriage Age Protect nem sorolható egyetlen kozmetikai készítményhez sem, mert a legtöbb ránctalanító, öregedésgátló termékhez képest olyan komplex gondoskodást borítékol, ami tényleg nem mindennapos. Az innováció lelkét az uriage termálvíz adja, aminek a jótékony hatásai széleskörűek. Tehát nem kizárólag a szarkalábak nyugdíjazása az, ami az esetében együtt járhat a használatával. Ez a jéghegy csúcsa! Pedig önmagában már ez az egy pozitívum is millióknak aranyat ér. De nézzük, még miért érdemes az arcápolásod részévé tenni!

Az Omega 3-6-9 együtt aratnak

2022. 10. 12. 12:00:00

Kevesen tudják, hogy az Omega 3-6-9 zsírsavak együttesen fejtik ki a leginkább jótékony hatásaikat. Amikor kizárólag étkezésből próbálod fedezni a bevitelüket, akkor elkerülhetetlenné válik az eltolódás. Valamelyikből biztos, hogy több kerül a szervezetbe, míg általában vagy az Omega 6 vagy az Omega 9 ki is marad a „buliból”. Ellenben, ha táplálékkiegészítő szedése mellett határozol, akkor egyetlen kapszula közbenjárásával bebiztosíthatod egyrészt a megfelelő minőséget, másrészt az ideális mennyiséget és arányokat.

Miért érdemes a Bioco B-vitamin komplex mellett döntened?

2022. 10. 05. 11:00:00

Ha egyetlen készítmény segítségével szeretnéd élvezni nyolcféle B-vitamin áldásos hatását, akkor a Bioco B-vitamin komplex nem hiányozhat az otthoni „patikádból”. Ezek azok a komponensek, amiknek a bevitelére kevesen figyelnek oda. A köztudatban a hangsúly eltolódott a C- és D-vitaminok irányába, ami nyilván egyrészről érthető, lévén ezek létjogosultsága is megkérdőjelezhetetlen. Ugyanakkor nem jó ötlet megfeledkezni a többi lényeges összetevőről sem. Máris mutatjuk, hogy miért!

Az oldal tetejére