Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Hírek

A La Roche-Posay testápoló bizonyítottan sokat tud

2023. 08. 16. 11:00:00

La Roche Posay testápoló nem a véletlennek köszönheti a hírnevét. Kutatások, vizsgálatok garmada foglalkozott azzal, hogy a speciális termálvíz, mint hozzáadott komponens mennyiben járulhat hozzá a még ragyogóbb végeredményhez, vagyis az egészséges, csillogó bőrhöz. Ezek a tesztek mélyrehatóan foglalkoztak a témával, minden apró részletre kitérve, és a megszülető konklúzió egyértelműen azt bizonyította, hogy a La Roche-Posay olyan hozzáadott érték, ami jelentős mértékben fokozza a testápoló amúgy sem csekély minőségét, megbízhatóságát és hatékonyságát.

A La Roche-Posay hydraphase a hidratálásban nem ismer lehetetlent

2023. 08. 09. 12:00:00

Már-már bagatell, de igaz: napjainkban a legtöbb bőrprobléma hátterében a dehidratáltság áll, ami fel sem bukkanhatna, ha a La Roche Posay hydraphase termékek mindennapos vendégek lennének a testápolás világában. Ám a helyzet az, hogy sokan megfeledkeznek arról, hogy egyrészt naponta megfelelő mennyiségű vizet fogyasszanak, másrészt arról, hogy a bőr is igényli a tápanyagokban gazdag gondoskodást. Ez a kettő összeadódva ráncokhoz, bőrszárazsághoz és számtalan egyéb kellemetlenséghez vezet.

A La Roche-Posay sampon tartósan ragyogó választás

2023. 08. 02. 10:00:00

A hajápolás, főleg a rendszeres, tudatos tisztítás kulcsfontosságú, és ebben a La Roche-Posay sampon főszerepet vállalhat. Mert nem pusztán az a lényeg, hogy a gondoskodás folyamatos és állandó legyen, hanem az is fontos, hogy milyen komponensek járulnak hozzá a hajkoronát csillogtató sikerhez.

A Cicaplast krém a regeneráció támogatója

2023. 07. 26. 11:00:00

A bőr regenerációja alapvetően automatikus, amennyiben a szervezet jól működik, minden tápanyag adott, és a bőr állapota is megfelelő. Ám ha ezek közül egyetlen egy tényező is hiányzik vagy nem teljes, akkor bizony a Cicaplast krém alkalmazása sokat segíthet az egyensúlyi állapot visszaállításában, valamint megőrzésében.

Mire képes a Cicaplast gél?

2023. 07. 19. 11:00:00

Cicaplast gél a hidratálás bajnoka, nem túlzó ez a hasonlat. De mindez semmi, ugyanis a használata is pofonegyszerű. Tehát megéri megismerkedni vele közelebbről is, hiszen még az érzékeny bőrűeknek is ideális választás.

Kinek jöhet jól a vércukormérő?

2023. 07. 12. 12:00:00

vércukormérő a legtöbbek tudatában olyan eszközként szerepel, ami a cukorbetegek segítőtársa, és ennyi. Nyilván ez megcáfolhatatlan tény, ugyanakkor nem célszerű ennyire szűk skatulyába zárni a berendezést, mert ennél jóval szélesebb körben is alkalmazható.

A La Roche-Posay termálvíz nemcsak fürdőként élvezhető

2023. 05. 04. 11:00:00

La Roche-Posay termálvíz olyan értékes, egyúttal természetes tulajdonságokkal rendelkezik, amik kiaknázásra várnak, mégpedig a kozmetikumok világában. Vagyis a La Roche-Posay bőrtápláló előnyeinek megtapasztalásáért nem kell termálfürdőbe menni, és megkeresni a forrást, hanem ennél sokkalta koncentráltabb formátumban, a kozmetikai termékek alkalmazásával nap mint nap élvezhetőek, érezhetőek a pozitívumok.

A cicaplast krém formulája a segítségedre siethet

2023. 03. 08. 10:00:00

cicaplast krém minden egyes alkotóeleme a tápláló bőrápolást támogatja. Ez pedig minden korban, mindenkor aranyat ér. Ha például eddig azt gondoltad, hogy a szarkalábak felbukkanása elkerülhetetlen, akkor íme egy jó hír! A ráncok a legtöbbször nem az életkor előrehaladtával bújnak elő, hanem akkor, amikor a bőr állapota nem megfelelő, távol áll az egyensúlytól. Vagyis a ráncosodás szikék nélkül is orvosolható.

A cicaplast gél a bőr megnyugtatásában az élen jár

2023. 02. 01. 11:00:00

cicaplast gél a hagyományos és a habzó változatban is ugyanazt a célt szolgálja: a bőr kíméletes ápolását, megnyugtatását, regenerálását. Számtalan bőrgyógyászati probléma, illetve beavatkozás állhat a bőrérzékenység, irritáltság hátterében. A cicaplast gél a lehető legtudatosabb választás, ha a bőr optimális ápolása az elsődleges.

A Bioco szerves szelén roborálásban az élen jár

2022. 12. 28. 11:00:00

A Bioco szerves szelén előnyeit egyetlen bővített mondatban képtelenség összefoglalni. Ráadásul olyan komplex hatást gyakorol a szervezetre, aminek a pozitív következményei határozottan összetettek, sokrétűek. Úgyhogy ez az a táplálékkiegészítő, ami vitathatatlanul megismerésre és természetesen szedésre méltó.