Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Két Uriage termék együttes vásárlásakor a második vagy az alacsonyabb árú 50% kedvezménnyel rendelhető meg. Az akció időtartama 2022. április 24. - 2022. június 30. Más akciókkal nem összevonható és a készlet erelyéig érvényes. Az akcióban a Két Uriage termék együttes vásárlásakor a második vagy az alacsonyabb árú 50% kedvezménnyel rendelhető meg. Az akció időtartama 2022. április 24. - 2022. június 30. Más akciókkal nem összevonható és a készlet erelyéig érvényes. Az akcióban a "2. 50%" matricákkal megjelölt termékek vesznek részt, az Uriage csomagok nem szerepelnek ebben az akcióban.

Atoderm - Száraz, atópiás bőr ápolása

Rendezés:

A Bioderma testápoló hidratálásban az élen jár

A Bioderma testápoló nélkülöz minden mesterséges, ezáltal káros összetevőt. A szintetikus anyagok helyett olyan komponensekkel büszkélkedik, amelyek a táplálásban kulcsfontosságú szerepet töltenek be. A Bioderma testápoló illatmentes készítmény, ami sokaknak furcsának tűnhet. Mi a gond az illatanyagokkal - kérdezhetik sokan, főleg azok, akik nem allergiásak a különböző aromákra. Ám a gyakorlat azt mutatja, hogy az erős illatok még akkor is generálhatnak irritációt, ha egyébként természetes illóolajokból származnak. Márpedig amikor a bőr eleve atópiás, száraz, kirepedezett, tehát a védelmi rendszere legyengült, akkor nagyon nem mellékes, hogy a nap mint nap felkent krém milyen anyagokkal könnyíti meg, vagy akár súlyosbítja a helyzetet. A dehidratáltság lassan népbetegségnek is tekinthető.

A hátterében egyrészt a kevés folyadékfogyasztás áll. Tehát érdemes ezen a fronton is változtatásokat bevezetni, túl természetesen a minőségi testápolás megvalósításán. Másrészt a bőr fokozott terhelésnek van kitéve, és mivel az immunrendszer külső védőbástyájának is tekinthető, az egészsége a szervezet egészének nélkülözhetetlen. A kiszáradt, kirepedezett bőrbe nehezen juttathatóak be azok az anyagok, amik hozzájárulhatnak az anyagcsere folyamatok beindításához, az optimális salakanyag eltávolításhoz és természetesen a hidratáláshoz, azaz a nedvesség beépítéséhez és hasznosításához. Ám mindez nem lehetetlen. Csak megfelelő kozmetikum kell hozzá. A Bioderma testápoló kíméletes hozzájárulást biztosít a szervezetnek, a bőr minőségi ápolásával, tartós végeredményt borítékolva.

Az oldal tetejére