Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Két Uriage termék együttes vásárlásakor a második vagy az alacsonyabb árú 50% kedvezménnyel rendelhető meg. Az akció időtartama 2022. április 24. - 2022. június 30. Más akciókkal nem összevonható és a készlet erelyéig érvényes. Az akcióban a Két Uriage termék együttes vásárlásakor a második vagy az alacsonyabb árú 50% kedvezménnyel rendelhető meg. Az akció időtartama 2022. április 24. - 2022. június 30. Más akciókkal nem összevonható és a készlet erelyéig érvényes. Az akcióban a "2. 50%" matricákkal megjelölt termékek vesznek részt, az Uriage csomagok nem szerepelnek ebben az akcióban.

Nyugtatók és stresszoldók

Rendezés:

Baldivian Night a nyugodt alvás jegyében

Természetes növényi hatóanyagaival a Baldivian Night azoknak a személyeknek nyújt elsősorban gyógyírt a panaszaikra, akik alvászavarral küzdenek. Az alvászavar, legyen szó akár a nem megfelelő minőségéről vagy mennyiségéről, már rövidtávon is számtalan negatív hatással jár. Hosszútávon viszont az életminőségünk, a teljesítményünk és az egészségünk rovására is mehet. A Baldivian Night, hála a natúr összetevőinek, enyhítheti ezirányú panaszainkat. A tablettánként 441,35 mg macskagyökér kivonatot tartalmazó készítmény ajánlott alkalmazása 1 tabletta, este 1-2 órával lefekvés előtt. A tablettát egyben kell lenyelni, bő folyadék kíséretében, akár éhgyomorra is. A Baldivian Night szedésének korhatára 12 év. Abban az esetben, ha a tapasztalt panaszok nem enyhülnek jól érezhetően 2 héten belül, esetleg azok intenzívebbé válnak, mindenképpen keressük fel a panaszainkkal a kezelőorvosunkat!

Amennyiben allergiások vagyunk a Baldivian Night bármelyik összetevőjére, tekintsünk el annak szedésétől! A terhes vagy szoptató hölgyek, mielőtt az esetleges alvászavar kezelésére használnánk a készítményt, kérjék az orvosuk hozzájárulását is! Egyébként, mivel az utóbb említett élethelyzetekre vonatkozóan nem állnak rendelkezésre megdönthetetlen adatok, a Baldivian Night használata nem ajánlott várandós anyukáknak, illetve szoptatás ideje alatt. A betegtájékoztatóban leírtakhoz szigorúan tartsuk magunkat, de ha nem vagyunk biztosak a dolgunkban, forduljunk az orvosunkhoz vagy kérjük ki a gyógyszerész tanácsát!

Az oldal tetejére