Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Két Uriage termék együttes vásárlásakor a második vagy az alacsonyabb árú 50% kedvezménnyel rendelhető meg. Az akció időtartama 2022. április 24. - 2022. június 30. Más akciókkal nem összevonható és a készlet erelyéig érvényes. Az akcióban a Két Uriage termék együttes vásárlásakor a második vagy az alacsonyabb árú 50% kedvezménnyel rendelhető meg. Az akció időtartama 2022. április 24. - 2022. június 30. Más akciókkal nem összevonható és a készlet erelyéig érvényes. Az akcióban a "2. 50%" matricákkal megjelölt termékek vesznek részt, az Uriage csomagok nem szerepelnek ebben az akcióban.

Bőrgyógyászati vonal

Rendezés:

Az Uriage tusfürdő ereje természetességében rejlik

Az Uriage tusfürdő mesterséges anyagoktól, színezékektől, aromáktól teljesen mentes. Az illatanyagokat is nélkülöző termék a család egészének tápláló döntés. Mitől válik az Uriage tusfürdő extra hozzájárulássá a testnek? Attól, hogy nemcsak tisztít, hanem táplál is egyben. A legtöbb divatos fürdőkészítmény legnagyobb hátránya, hogy ugyan tisztít, de nem hidratálja a víztől még pluszban kiszáradó bőrt. Azaz míg az egyik oldalról biztosított a megfelelő ápolás, addig a másik oldal erőteljesen hiányos. Többek között ezért annyira extra a márka által kínált nem mindennapi komfort. Mivel a termék hipoallergén, így érzékeny bőrűeknek is biztonságos döntés. Még illóolajokat sem tartalmaz, tehát ténylegesen minden téren mellőzi az irritációkat kiváltó komponenseket. A pH tartalma abszolút fiziológiás, azaz a test magáénak érzékeli a bőrre kerülő kellemes textúrájú cseppeket.

Nem egyszer mindez azt jelenti, hogy a tusfürdő használata önmagában bőven elegendő, azaz a tisztálkodás percei után a bőr egyéb, különösebb gondoskodást nem igényel. Mondhatnánk úgy is, hogy a termék kettő az egyben, mert a testápoló krémek hidratáló, vitaminokat biztosító jellemvonásait is magába foglalja. Természetesen az egyéni törődés mindenkinél mást jelent, így a készítmény alkalmazása nem zárja ki az egyéb kozmetikumok rendszeresítését. De ami igaz, az igaz: önmagában, mindenféle kiegészítés nélkül megállja a helyét a kicsik és nagyok életében egyaránt. Az Uriage tusfürdő kiadóssága bónusz tulajdonság, lévén így egyetlen vásárlás nyomán hosszútávon élvezhetőek a fent felsorolt jellemvonások.

Az oldal tetejére