Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Két Uriage termék együttes vásárlásakor a második vagy az alacsonyabb árú 50% kedvezménnyel rendelhető meg. Az akció időtartama 2022. április 24. - 2022. június 30. Más akciókkal nem összevonható és a készlet erelyéig érvényes. Az akcióban a Két Uriage termék együttes vásárlásakor a második vagy az alacsonyabb árú 50% kedvezménnyel rendelhető meg. Az akció időtartama 2022. április 24. - 2022. június 30. Más akciókkal nem összevonható és a készlet erelyéig érvényes. Az akcióban a "2. 50%" matricákkal megjelölt termékek vesznek részt, az Uriage csomagok nem szerepelnek ebben az akcióban.

Fizetés, szállítás

Fizetési módok:

Személyes átvétel: Felhasználó a helyszínen tudja rendezni a rendelés értékét készpénzzel, bankkártyával, vagy egyes termékek esetében egészségpénzári kártyával. A személyes átvétel díja ingyenes. A személyes átvételre 5 munkanap áll rendelkezésre, utána Szolgáltató töröli a rendelést.

Fizetés utánvétellel: Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal, vagy csomagpontra kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak, vagy a csomagponton teljesítse készpénzben, vagy bankkártyával a megrendelt termék(ek) átvételekor.

Online bankkártyával: Felhasználónak lehetősége van a rendelés összértékét online, bankkártyával fizetni a Szolgáltató által igénybe vett pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül. 

 

Szállítási költség (bruttó összegek):

Szállítás kizárólag magyarországi címre.

GLS Futárszolgálat:

0 - 14.999 Ft rendelési érték között: 1390 Ft.

15.000 Ft felett ingyenes.

GLS Csomagpont:

0 - 14.999 Ft rendelési érték között 1190 Ft.

15.000 Ft felett ingyenes.

Az utánvét díja 298 Ft.

Az oldal tetejére