Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Sensibio - Érzékeny bőr

Rendezés:

A Bioderma Sensibio az érzékeny bőr egyedülálló támogatója

A Bioderma Sensibio termékcsalád mindazoknak kitűnő választás, akik szenzitív bőrrel rendelkeznek. Ez nem egy átok, ahogy arra a legtöbben gondolnak, utalnak. A bőr érzékenysége valahol egy képesség arra, hogy még időben kiderüljön, hogy mik azok a komponensek, amik nem megfelelőek. A bőrbarát ápolás végül enyhülést hozó megoldásként szolgálhat. Igazság szerint ez a legkevesebb, ami jár. Mindenkinek!

Kinek van szüksége a Bioderma Sensibio gondoskodására?

Mindenkinek. Ez az, amivel talán a legkevesebben vannak tisztában. Sokan úgy gondolják, hogy az érzékenység csak kevesekre jellemző. Ráadásul a tünetek mindig erőteljesek és túlságosan agresszívak. Ám ez így, ebben a formában túlzó sarkítás. Nem egyszer a szenzitivitás ténye éveken át rejtőzködik. Különösebb extra jelek sem kísérik a jelenlétét. Így amikor végül, valamilyen véletlen folytán a kényeztető ápolás megtörténik, nyomban nyilvánvalóvá válik a különbség. A kérdés már csak az, hogy ezt érdemes megvárni? A válasz pedig egyértelműen az, hogy nem. Nem érdemes. Az érzékenység manapság egy automatikus, mondhatni normális reakció a világ számtalan behatására. A rengeteg kémiai szennyezés, kitettség nap mint nap adott. Kint, a külvilágban és még odahaza is, különösen, ha a kozmetikumok között megannyi szintetikus variáció is helyet kap. A lényeg tehát, hogy a megelőzés mindig célravezető, kivétel nélkül mindenkinek.

A Bioderma Sensibio a mindennapok részévé tehető?

Igen, sőt! Alapvetően ez a hosszú távú cél. A kíméletes, tápláló ápolás így folyamatossá válhat bosszantó irritációk és egyéb kényelmetlenségektől mentesen.