Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Betoppant az ősz, most külön figyelmet kér az életedben a Bioco C vitamin

Hűvös szelek járnak és nagyon úgy néz ki, hogy az indiánnyáron kívül maradnak is a csípős reggelek, esték és a mind zimankósabb nappalok. Szóval a Bioco C vitamin nem maradhat ki a mindennapjaidból, ha azt szeretnéd, hogy az őszi fáradtság, kimerültség ne csípjen el. Mert ezek megelőzhetőek, egy kis odafigyeléssel.

Mire képes a Bioco C vitamin?

Önmagában a C-vitaminról nyilván már nem kell túl sokat mesélnünk Neked. Az immunrendszer roborálásában főszerepet játszik, ahogy azt annak idején Szentgyörgyi Albert felfedezte és kikísérletezte. A Bioco terméke a kitűnő hasznosulásáról híres. Azaz a felszívódása gyors és eredményes. A túladagolás alapvetően esélytelen az esetében, hiszen a C-vitamin vízben oldódik, így ha esetleg a szervezetben több gyűlik össze, mint ami aktuálisan szükséges, akkor a felesleg a napi vizelettel egyetemben távozik. Sokan vitatják, hogy mekkora dózissal célszerű számolni naponta. Szentgyörgyi azt állította, hogy akár tízezer milligramm sem sok belőle, de azért maradva a realitás talaján, napi 500-1000 milligramm nagyszerű kiindulási pont, de akut szituációban például megbetegedésnél akár kétszeres, háromszoros adag is simán beiktatható. Mindenesetre az biztos, hogy nem jó ötlet megvárni, míg támadnak a vírusok és bacilusok, a prevenció mindenkor kifizetődőbb döntés.

A Bioco C vitamin a megelőzés díjnyertes eszköze?

Igen. Ha a testedet itt és most elkezded felkészíteni a „nehezebb” időkre, akkor azt tapasztalhatod, hogy megingás nélkül mész végig azokon a hónapokon, amik másokat jobban megviselnek vagy történetesen ágynak döntenek.

Tartalomhoz tartozó címkék: Bioco Bioco C vitamin