Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Az Uriage tusfürdő a Föld mélyének kincsét rejti

Az Uriage tusfürdő különlegességét az összetevői között élen szereplő termálvíz adja. Ez az a készítmény, ami a természet ajándékait öleli fel és adja tovább, túl a benne található egyéb, értékes alapanyagokon. Ráadásul olyan fajta kényeztetést biztosít, ami a család egészének elérhető és persze élvezhető.

Az Uriage tusfürdő szappanmentes?

Teljes mértékben. Mindenféle mesterséges színezéket és szintetikus anyagot nélkülöz, így aztán az esetében a kényeztető gondoskodás tényleges és egy cseppet sem túlzás. A különleges textúrájú termék mindennek tetejében kifejezetten gazdaságos, azaz határozottan sokáig elég. Úgy ápolja a bőrt, megőrizve annak ruganyosságát, szépségét és üdeségét, hogy közben a komplex felfrissülés borítékolható.

A hidratálás kulcsfontosságú szerepet játszik a bőrápolásban, viszont erre sokan csak legyintenek. Pedig ha a szervezet rendelkezésére áll megfelelő mennyiségű víz, akkor a test egésze szó szerint lubickolhat az előnyökben. Beindulhatnak a méregtelenítési folyamatok, miközben a bőr megfiatalodása szemmel láthatóvá válhat. Miért? Azért, mert ahogy a pórusok feltöltődnek értékes tápanyagokban dúskáló vízzel, úgy tűnhetnek el a ráncok, amelyek legtöbbször semmi mást nem jeleznek, mint a vízhiányt. Még hogy öregedés - ez a generatív ok alig-alig jut érvényre. Tehát nincsen mese: a fiatalság elixírje nem titkos, és még csak nem is elérhetetlen!

Az Uriage tusfürdő kicsiknek és nagyoknak is jó választás?

Igen, a család minden egyes tagja elmerülhet a termálvízzel kényeztető, tápláló, hidratáló habok ölelésében, mindenféle negatív következmény nélkül.

Tartalomhoz tartozó címkék: tusfürdő Uriage tusfürdő