Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az Uriage Age Protect a nem mindennapi bőrvédelem bajnoka

Az Uriage Age Protect nem sorolható egyetlen kozmetikai készítményhez sem, mert a legtöbb ránctalanító, öregedésgátló termékhez képest olyan komplex gondoskodást borítékol, ami tényleg nem mindennapos. Az innováció lelkét az uriage termálvíz adja, aminek a jótékony hatásai széleskörűek. Tehát nem kizárólag a szarkalábak nyugdíjazása az, ami az esetében együtt járhat a használatával. Ez a jéghegy csúcsa! Pedig önmagában már ez az egy pozitívum is millióknak aranyat ér. De nézzük, még miért érdemes az arcápolásod részévé tenni!

Az Uriage Age Protect többfunkciós bőrápolásban verhetetlen

Arról már tettünk említést, hogy a ránctalanítás a készítmény alkalmazásához társuló ígéretek között szerepel. Igen, lévén a bőr feszesítésén, hidratálásán keresztül a szarkalábak idővel elhalványulhatnak, sőt, akár el is tűnhetnek. Kevesen tudják, hogy a ráncosodás alapvetően nem életkor függvénye. Nem egyszer a nem megfelelő bőrápolás áll a háttérben, mint indikátor. A hatóanyagokban dúskáló termék bizonyítottan felveszi a kesztyűt a bőr öregedésének látható jeleivel, ugyanakkor ezen túl a napi stresszorokkal szemben is offenzívát indít. Melyek ezek a negatív hatások? A kék fény, az UV-sugárzás, a stressz, hogy csak a leggyakoribbakat említsük. Ráadásul ezek a környezeti tényezők nem kivédhetőek és aligha kerülhetőek el. Többek között ezért kulcsfontosságú a megviselt bőr folyamatos ápolása.

Az Uriage Age Protect a bőr vitalitásának garantálója?

Igen, ezt sem túlzás állítani. A rendszeres használatával borítékolható a bőr ragyogása, az egységesebb arcszín, és a komplex bőrvédelem.

Tartalomhoz tartozó címkék: Uriage Age Protect Uriage
Az oldal tetejére