Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Mire képes a Cicaplast gél?

Cicaplast gél a hidratálás bajnoka, nem túlzó ez a hasonlat. De mindez semmi, ugyanis a használata is pofonegyszerű. Tehát megéri megismerkedni vele közelebbről is, hiszen még az érzékeny bőrűeknek is ideális választás.

Kiknek ajánlható a Cicaplast gél?

Folytatva a fent megkezdett gondolatot, először is a szenzitív bőrűeknek mindenképpen javasolható. Mivel az összetevői kíméletesen táplálnak, ezért gyakorlatilag pár alkalmazás után már érzékelhető a pozitív változás. Másrészt mindenkinek. Ugyanis a dehidratáltság nem olyasvalami, ami csak egy-két embert érint. Konkrétan a felmérések szerint, ma már szinte mindenki megtapasztalta valamilyen formában, valamilyen mértékben, hogy mit is jelent az, ha a szervezet kiszárad. Több okból is bekövetkezhet ez. Az egyik leginkább nyilvánvaló, háttérben meghúzódó indikátor a vízhiány. A napi másfél liter folyadék lenne a minimum, ami egy felnőtt embernél elvárható, de sok esetben ennek még csak a hetven százaléka sincs meg. Ez azért baj, mert ha a keringésben nincsen elegendő volument adó folyadék, akkor a szervezet megpróbálja mindenhonnan elvonni a vizet, ahonnan nem olyan kockázatos, és hogyhogy nem elsők között szerepel ezen a listán a bőr. Márpedig, ha a bőr dehidratált, akkor a salakanyagok eltávolítása sem hatékony, a kórokozók is könnyebben betalálhatnak, mivel a test elsődleges védelmi vonala jelentős mértékben legyengül.

Milyen állagú a Cicaplast gél?

Nem ragad, nem tapad, nem hagy maga után kellemetlen zsíros vagy éppen ragadós érzetet. Könnyen elkenhető, pillanatok alatt felszívódik, és határozottan kiadós, vagyis kevés kell belőle egy-egy alkalommal.

Tartalomhoz tartozó címkék: cicaplast cicaplast gél