Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Miért éri meg a La Roche Lipikar testet kényeztető előnyeivel élni nap mint nap?

Sokan úgy gondolják, hogy a viszketéssel, az ekcémára, sőt, atópiára hajlamos bőrrel együtt kell élni a tűrés jegyében, ám erre a La Roche Lipikar minden egyes terméke rácáfol. Nem érdemes, sőt, nem szabad olyan helyzetbe beletörődni, ami megoldható, olykor akár még orvosolható is. Mert igen, a különleges komponensek pontosan erre képesek.

Mit tud a La Roche Lipikar?

Mindent, amire a viszkető, extra szenzitív, száraz bőrnek szüksége van. Táplálást, így fontos tápanyagokat biztosít olyan hordozóközegben, ami könnyen felvihető, és pillanatok alatt felszívódik. Nem hagy maga után kellemetlen zsíros, tapadós érzetet, amennyiben testápolóról beszélünk, ez vitathatatlanul egy újabb, minden nap megélhető pozitívum. A tusfürdőt is célszerű beépíteni a hétköznapi alkalmazásba, mert ez is fontos része a komplex ápolásnak.

Amikor a bőr olyan fokozott mértékben sebezhető, mint amilyen irritált állapotában, akkor különösen hangsúlyos a gondoskodás, lehetőleg minél több fronton. Ezért javasolható a termékcsalád minden egyes tagjának bevetése. Sokan kérdezik, hogy mennyi idő után tapasztalhatóak az első, változásra utaló jelek? Kicsit olyan ez, mint amikor a vízzel teli kádból kihúzzuk a dugót. A víz abban a pillanatban elkezd lefolyni, de idő kell mire láthatóvá válik, és főleg mire kiürül. Azaz óhatatlanul kell némi türelem a teljes átalakuláshoz, de a változás maga azonnal elkezdődik, köszönhetően a speciális törődésnek.

A La Roche Lipikar simán érzékeny bőrre is ajánlható?

Természetesen! Gyakorlatilag az egész család használhatja, köszönhetően a természetes hatóanyagainak.

Tartalomhoz tartozó címkék: La Roche Posay Lipikar La Roche Lipikar