Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Két Uriage termék együttes vásárlásakor a második vagy az alacsonyabb árú 50% kedvezménnyel rendelhető meg. Az akció időtartama 2022. április 24. - 2022. június 30. Más akciókkal nem összevonható és a készlet erelyéig érvényes. Az akcióban a Két Uriage termék együttes vásárlásakor a második vagy az alacsonyabb árú 50% kedvezménnyel rendelhető meg. Az akció időtartama 2022. április 24. - 2022. június 30. Más akciókkal nem összevonható és a készlet erelyéig érvényes. Az akcióban a "2. 50%" matricákkal megjelölt termékek vesznek részt, az Uriage csomagok nem szerepelnek ebben az akcióban.
1.695 Ft
Menny.:db

Háztartásokban előforduló kisebb égési balesetek, túlzott napozás, kvarcolás után, rovarcsípés okozta bőrvörösödés és felhólyagzás, valamint kisebb horzsolások kezelésére alkalmas.

Elérhetőség: Értesítés
Egységár: 28,25 Ft/g
Szállítási díj: 1.190 Ft-tól

IRIX SPRAY 60G

1.695 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Betegtájékoztató

IRIX bőrápolószer Spray 60 g

Háztartásokban előforduló kisebb égési balesetek (forrázás, vagy forró tárgy okozta sérülések), túlzott napozás, kvarcolás után, rovarcsípés  okozta bőrvörösödés és felhólyagzás, valamint kisebb horzsolások  kezelésére alkalmas.

Hűsítő hatású.

   Használati utasítás:

    A kivörösödött, felhólyagzott bőrfelületet kb. 20 cm távolságból  bőségesen permetezzük be. A kezelést félórás időközökkel kétszer-háromszor  ismételjük meg.

Fenntartó kezelésként naponta 3-4-szer, majd naponta egyszer alkalmazzuk,  míg a tünetek meg nem szűnnek.  Az IRIX használatakor a kezelt felületen vékony filmréteg képződik,   mely vízben jól oldódik. Ezért a kezelt bőrfelület vízzel való érintkezését kerüljük. Ha a filmréteg víz vagy bármi más hatására leoldódott, újabb permetezéssel kell helyreállítani.  A kezelt bőrfelületet napfénytől óvni kell.

    Figyelmeztetés:

    Csak külsőleg használható!

    Ügyelni kell, hogy a permet szembe, nyálkahártyára ne kerüljön.

    Súlyosabb, vagy nagyfelületű sérüléssel és 1 éven aluli csecsemőkkel orvoshoz kell fordulni!

    Tűzveszélyes!

    Dohányzás közben, vagy nyílt láng mellett ne használjuk!  A palackot sugárzó hőhatásnak kitenni, vagy tűzbe dobni még üres  állapotban is tilos!

    Kisgyermektől elzárva tartandó!  30 °C alatt tárolandó.

    Összetétel:

    Növényi kivonat alkoholos oldata.

    Hajtógázt nem tartalmaz.   

    Eng. szám: 4599/2/1985

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére