Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Két Uriage termék együttes vásárlásakor a második vagy az alacsonyabb árú 50% kedvezménnyel rendelhető meg. Az akció időtartama 2022. április 24. - 2022. június 30. Más akciókkal nem összevonható és a készlet erelyéig érvényes. Az akcióban a Két Uriage termék együttes vásárlásakor a második vagy az alacsonyabb árú 50% kedvezménnyel rendelhető meg. Az akció időtartama 2022. április 24. - 2022. június 30. Más akciókkal nem összevonható és a készlet erelyéig érvényes. Az akcióban a "2. 50%" matricákkal megjelölt termékek vesznek részt, az Uriage csomagok nem szerepelnek ebben az akcióban.

bioco

Rendezés:

A Bioco szerves szelén hasznosulásban verhetetlen

A Bioco szerves szelén, ahogy az elnevezéséből is egyértelműen kiderül, szerves formában tartalmaz szelént. Ami sokkal jobban, hatékonyabban hasznosul, mint a szervetlen variáció, ami egyébként számos más készítmény alapjául szolgál. A Bioco szerves szelén az immunrendszer és a pajzsmirigy barátja. Mindkét esetben az optimális, kiegyensúlyozott működés támogatója. A haj és köröm normális állapota erősnek, ellenállónak írható le. Azok a körmök, amik pici behatásra repednek, törnek és a töredezett, hulló hajszálak arról árulkodnak, hogy a szervezet ásványi anyag hiányban szenved. Az immunrendszer védekezőképessége is csak akkor teljesíthet a csúcson, ha ehhez hasonló hiányállapotok nem nehezítik vagy akadályozzák a feladatvégzését.

A szelén közbenjárásával egyrészt a haj, körmök állapota drasztikus mértékben javítható. Másrészt a sejtek oxidatív stresszel szembeni ellenállása fokozható. Harmadrészt pedig az immunrendszer és a pajzsmirigy zavartalan funkcionalitása helyreállítható. Ahhoz, hogy ezek a pozitívumok egytől egyig érvényre juthassanak, elengedhetetlen a megfelelő felszívódás, hasznosulás. Azaz kicsit sem mellékes, hogy a molekulák milyen kötéssel kapcsolódnak egymáshoz, és bejutva a szervezetbe milyen módon képesek a véráramláshoz csatlakozni, egyúttal a felszívódási körforgás részévé válni. A Bioco szerves szelén minden szempontból tökéletes alternatíva. Megfelelő mennyiségben és minőségben borítékolja a testnek nélkülözhetetlen szelént, ami így gyorsan kifejtheti a jótékony hatásait. Az étrend-kiegészítő szedésével ez az optimális állapot megőrizhető.

Az oldal tetejére