Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Az Uriage tusfürdő minimum kétszeresen jó választás

Az Uriage tusfürdő közbenjárásával a szépítkezéssel, bőrápolással töltött percek lerövidülhetnek, miközben a fennmaradó pillanatok értéke, minősége soha nem látott magaslatokba törhet. Mit jelent ez és pontosan hogyan is mutatkozik meg a mindennapokban, a gyakorlatban? Mutatjuk!

Az Uriage tusfürdő nemcsak tisztít, hanem táplál is egyben

A legtöbb nem természetes, mesterséges anyagokat is tartalmazó kozmetikai készítmény legnagyobb hibája, hogy a funkcióján túl, egy cseppet sem tesz hozzá a bőr egészségéhez. Például a hagyományosnak mondható tusfürdők bár tisztítanak, ez igaz, de itt megáll a történet, sőt, még az sem ritka, hogy hidratálás helyett, még szárítják is a bőrt, a nem ideális összetevőiknek „hála”. Míg a gyártó által megteremtett ápolás egészen új szintre emeli a tisztálkodás milyenségét. Nem pusztán a bőr megtisztulása az, ami borítékolható, hanem a hidratáció is végbemegy, vagyis nagyon leegyszerűsítve zuhanyzás vagy fürdés után szükségtelen az egyéb testápolás. A bőr minden törődést, minden gondoskodást megkap, aminek köszönhetően ragyogása, csillogása és kicsattanó üdesége megkérdőjelezhetetlenné válik. A készítmény nem tartalmaz semmilyen mesterséges anyagot, színezéket, szintetikus komponenst és még illatanyagot sem. Ezért a család egészének kitűnő döntés, akár még érzékeny bőrű kisbabáknak is ajánlható kockázatok és mellékhatások nélkül.

Az Uriage tusfürdő használata tápláló elhatározás?

Teljes mértékben igen. Mégpedig hosszú- és rövidtávon egyaránt! Hiszen a bőrért tett bármilyen erőfeszítés az idő előrehaladtával sokszorosan megtérül.

Tartalomhoz tartozó címkék: tusfürdő Uriage tusfürdő