Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Az Eurovit D-vitamin tablettába zárt napfény

Az Eurovit D-vitamin jó, ha nap mint nap kézközelben van. A szedése ugyanis nem kedv kérdése és nem is azért annyira fontos, mert most ez a divat. Ennél sokkalta komolyabb ok húzódik meg a háttérben, és erről, különösen a tél beköszöntével nem lehet eleget beszélni.

Az Eurovit D-vitamin az immunrendszer zavartalan működésének (egyik) záloga

Ahogy arra fentebb utaltunk, a D-vitamin szedésének életbevágó oka az immunrendszer támogatása. Ugyanis a C-vitamin bár önmagában is aranyat ér, ráadásul nem adagolható túl, lévén vízben oldódik, de mégis kevés a teljes sikerhez. A komplex hatás érdekében többféle vitamin együttes közreműködése szükséges. A nyári időszak, pláne ha napfényben gazdag, akkor optimális a természetes D-vitamin bevitelre. Mert a simogató fénynyalábok erre is képesek. Ám az erőteljes UV-sugárzás megakadályozhatja a gondtalan napfürdőzést. A leégés és a bőr roncsolódásának kockázata sokakat elrettent a napozástól. Még akkor is, ha bőrvédő készítmények garmada áll rendelkezésre. Vagyis nem egyszer hiába süt odakint a nap, még nyáron sem adott a megfelelő minőségű és mennyiségű napfény, egyúttal D-vitamin. A pótlás ezáltal nem pusztán télen elengedhetetlen, hanem nyáron is. Még szerencse, hogy ez könnyedén megoldható, ráadásul minőségi forrásból, aminek a felszívódása és hasznosulása egyaránt kitűnő.

Az Eurovit D-vitamin a kicsattanó egészség fenntartásához nélkülözhetetlen?

Igen! A fentiekből egyértelműen kiderül, hogy a D-vitamin folyamatos, tudatos és következetes bevitele hozzájárulhat az immunrendszer kifogástalan működéséhez, a nap mint nap megélhető egészséghez.

Tartalomhoz tartozó címkék: Eurovit Eurovit D-vitamin