Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Az eurovit D-vitamin az immunrendszer jóbarátja

 Az Eurovit D-vitamin az a táplálékkiegészítő, ami nélkül ugyan lehet élni, valameddig, de nem érdemes kivárni míg a raktárak teljesen kiürülnek. A szervezet nem képes D-vitamint előállítani, tehát a bevitele elengedhetetlen a test egészséges működéséhez. Igen ám, de a legtöbben nem biztosítják az alap, normál szintet sem, tehát gyakorlatilag folyamatosan hiányban élnek.

Így aztán Magyarország lakosságának több, mint a fele a D-vitamint pótolja, nem felhalmozza. Ami azért is annyira nagy gond, mert ez az a vitamin, ami nagymértékben hozzájárulhat a csontozat, fogazat erősségéhez, ellenállóságához és az immunrendszer optimális működéséhez.

Az Eurovit D-vitamin szedése csak télen releváns?

Nem. Főleg azért nem, mert ahogy azt fentebb kifejtettük, eleve a többség hiányban él, már ami a D-vitamin szintet illeti. Innentől kezdve a folyamatos pótlás nélkülözhetetlen. Igaz, hogy nyáron a napsütés sokat adhat hozzá a raktárak feltöltéséhez, ám arról sem szabad megfeledkezni, hogy ezek a készletek 6 hét elteltével teljesen kimerülnek. Ennyi ideig képes a szervezet a tárolásra és utána vége. Még akkor is, ha az egész nyár napozással és gyümölcs, zöldség fogyasztással telt.

Miért éppen az Eurovit D-vitamin?

Azért, mert megbízható, ráadásként napi egyetlen egy darab tabletta már elegendő a normális szint felépítéséhez, később a megtartásához. Kevés folyadékkal könnyen lenyelhető, szóval még ez a gyakorlati rész sem okozhat fejtörést. Kevesen tudják, pedig kulcsfontosságú információ, hogy az immunrendszer roborálása C- és D-vitamin nélkül esélytelen. Tehát nem vagy-vagy, hanem is-is a megoldás.

Tartalomhoz tartozó címkék: Eurovit D-vitamin Eurovit