Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
2021. december 1-5. között 5000 Ft rendelési értéktől a szállítás teljesen ingyenes, utánvételes rendelés esetén pedig az utánvét minden esetben díjtalan. 2021. december 1-5. között 5000 Ft rendelési értéktől a szállítás teljesen ingyenes, utánvételes rendelés esetén pedig az utánvét minden esetben díjtalan.
2.990 Ft
Menny.:db
Otthoni felhasználásra készült antigén gyorsteszt. Gyermekek számára is praktikus, a mintát nyálból kell venni.
A teszteléshez szakemberre nincs szükség, 15 perc alatt bárki elvégezheti.
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 2.990,00 Ft/db
Szállítási díj: 890 Ft-tól

BERIGHT COVID-19 ANTIGÉN NYÁLMINTÁS OTTHONI TESZT 1X

2.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Az ár internetes megrendelés esetén érvényes.

Leírás

Otthoni öntesztelésre engedélyezett antigén gyorsteszt - nyálból!    97% pontosság

A COVID-19 antigén gyorsteszt (nyálteszt) egy olyan egyszer használatos tesztkészlet, amelynek célja a COVID-19 betegséget okozó új SARS-CoV-2 koronavírus kimutatása az emberi nyálban. Ezt a tesztet otthoni felhasználásra tervezték olyan tüneteket mutató egyének számára, akiknél felmerül a COVID-19 fertőzés gyanúja. A teszt a páciens által, önállóan összegyűjtött nyálmintából dolgozik. A COVID-19 antigén gyorsteszt (nyálteszt) csak előzetes eredményt ad, a végső megerősítésnek klinikai diagnosztikai eredményeken kell alapulnia

Működési elv:

A COVID-19 antigén gyorsteszt (nyálteszt) egy kvalitatív membránalapú immunpróba a SARS-CoV-2 antigének kimutatására emberi nyálmintában.

Teszt tartozékai:

    Tesztkazetta
    Pufferoldat
    Hulladékgyűjtő tasak
    Mintagyűjtő eszköz
    Használati utasítás

Figyelmeztetés!

1. A teszt elvégzése előtt olvassa el a teljes betegtájékoztatót. 2. Kizárólag in vitro - külsőleges - diagnosztikai célú önellenőrzésre. 3. A teszt csak egyszer használatos. A lejárati idő után ne használja fel. 4. Ne egyen, igyon vagy dohányozzon azon a helyen, ahol a mintákat vagy a teszteket kezelik. 5. Ne igya meg a készletben lévő pufferoldatot. Óvatosan kezelje a puffert, hogy bőrre, szembe ne kerüljön. Ha mégis, azonnal öblítse le bő folyó vízzel. 6. Ne használja a tesztet, ha a fóliatasak sérült. 7. A tesztelés előtt és után alaposan mosson kezet. 8. Ha az eredmény előzetesen pozitív, tudassa ezt egészségügyi szolgáltatójával, és gondosan kövesse a helyi COVID irányelveket/követelményeket. 9. Gyermekek és kiskorúak a tesztet felnőtt jelenlétében végezhetik el. 10. A használt tesztet a helyi előírásoknak megfelelve kell kidobni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére