Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

A Supradyn drazse az immunitás nagy barátja

Supradyn drazse a komplex multivitamin tartalmának köszönhetően az év egészében az immunrendszer kiemelkedő támogatójává válhat. Sokan azt gondolják, hogy a test védvonalait bőven elegendő télen megerősíteni, amikor a betegségek jobban fognak.

Ez azonban távol áll az igazságtól. Főleg, hogy a szervezet pont a tavaszi időszakra merül le a legjobban. A téli raktárak elvékonyodnak, a vitaminkészletek pedig kiürülnek. A test működése nem véletlenszerű, hiszen régen, ahogy a tavasz felbukkant, nemsokára megjelentek az első idénytermékek. Zöldségek, gyümölcsök, amik az immunrendszer felturbózásában felelősséget vállaltak. De manapság ennél sokkalta kiszámíthatatlanabb az idő, és bizony a vitaminkoncentráció sem a régi.

A Supradyn drazse nem hagyja hiányállapotban a szervezetet

Amire beköszönt a tavasz, addigra gyakorlati értelemben elfogy a muníció. Az energia, a nyomelemek, a vitaminok, a rendelkezésre álló készletek a kifogyáshoz közelítenek. Vagyis az utánpótlás fontossága nem kérdéses. A drazsé az egyik legkedveltebb kivitel, hiszen így a szedés pillanatok alatt, könnyedén, mindenféle negatív következmény nélkül megoldható. Mivel ez egy étrend-kiegészítő, így az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás biztosítása továbbra is cél. Ugyanakkor ilyen módon nem kell idegeskedni a természet kincseivel kapcsolatban, hiszen a vitaminbevitel így is, úgy is garantálható.

A Supradyn drazse kúraszerűen vagy folyamatosan alkalmazható?

Alapvetően változó. Vitamindús időszakban a kúraszerű használat a kifizetődőbb, míg vitaminhiányos periódusban a folyamatos, megszakítás nélküli szedés a javasolható.

Tartalomhoz tartozó címkék: Supradyn drazse Supradyn