Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Mezym Forte nagymértékben támogathatja az emésztést

Mezym Forte óriási segítséget jelenthet akkor, amikor a hasnyálmirigy elégtelen működése miatt, az emésztőrendszer nem képes maximális eredményességgel ellátni a feladatát. A hasnyálmirigy főszerepet játszik az emésztőnedvek termelésében, amik a zsírok, cukrok, fehérjék optimális felbontásáért felelősek.

A Mezym Forte valódi gyorssegély

A szervezet bizony hamar megsínyli, ha az emésztést nem támogatják megfelelő mennyiségben és minőségben az enzimek. Ezek a nedvek gyakorlatilag megkönnyítik a feldolgozás, felszívódás folyamatát. Olyan anyagok, amelyek specifikus jellemzőiknek köszönhetően egy-egy makroanyag-csoport lebontásában jeleskednek. Ha az emésztőnedvek csak minimális mértékben állnak rendelkezésre vagy komolyabb hasnyálmirigy elégtelenség esetén egyáltalán nem termelődnek, akkor az emésztőszervrendszer szorult helyzetbe kerülhet. Hiszen a cél a minél teljesebb emésztés, ám katalizátorok híján a pangás, a kellemetlen gyomorérzet, és az egyéb emésztési panaszok borítékolhatóak.

A készítmény elsődleges célja, hogy a hiányzó enzimeket pótolja, azaz a fogyasztásával rendeződhet a kibillent egyensúly. A szedése pofonegyszerű: étkezéssel egybekötve 2-4 tabletta bevétele javasolható, de nyilván az adagolást érdemes a kezelőorvossal egyeztetni, testre szabni. A tapasztalatok alapján a termék mérsékelheti a vér folsav tartalmát, ezért különösen hosszú távú alkalmazás mellett érdemes a folsav pótlásáról gondoskodni.

A Mezym Forte többféle kiszerelésben is elérhető?

Igen, 10, 20, 30 vagy akár 50 darabos verzióban is beszerezhető, a felhasználási igényekkel összhangban.

Tartalomhoz tartozó címkék: Mezym Forte Mezym
Az oldal tetejére