Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

A Lipikar balzsam előnyeit az egész család élvezheti

Az allergiára, atópiára hajlamos bőr szinte ujjong, ha a Lipikar balzsam veszi kezelésbe. Miért? Azért, mert a speciális összetevőjű termék nyugtató hatása erőteljes és tartós, ami például erőteljes viszketésnél tényleg felbecsülhetetlen ajándék. 

A Lipikar balzsam újszülött korban is használható?

Igen! Nem túloztunk, amikor azt írtuk, hogy ez az a készítmény, amit a család minden egyes tagja bátran alkalmazhat. Kicsik és nagyok egyforma lelkesedéssel és eredményességgel élhetnek a termék adta pozitívumokkal. Az újszülött kor minden szempontból speciális, lévén ekkor még a bőr fejletlen, érzékenyen reagál a külvilágra. Az anyaméh védelmező közege után a nagyvilág minden egyes hatása idegen, ismeretlen. Vannak csecsemők, akik viszonylag hamar idomulnak az új helyzethez, de előfordulhat, hogy az irritáció hosszan fennmarad. Ez nem pusztán esztétikai gond, sőt, igazság szerint ez a legkevesebb, ha a jelentkező nehézségeket vesszük alapul. A probléma, hogy az irritáció fájdalommal, diszkomfort érzettel jár együtt. Ez rossz alváshoz, nyűgösséghez, kimerültséghez vezet, és óhatatlanul a család egészére kihat. Az irritáltság, a bőrszárazság azonban nem pusztán az újszülötteket érinti, hanem bizony a felnőtteket is. Az állandó viszketés, égő érzés nagyon kellemetlen, egy idő után pedig kezelhetetlen. Így evidens, hogy olyan testápolási terméket érdemes preferálni, ami nemcsak tüneti enyhülést ígér.

A Lipikar balzsam pozitívumai hogyan fokozhatóak tovább?

Az életmód megváltoztatásával további gyors javulás érhető el, ami alatt elsősorban a megfelelő folyadékbevitelt értjük.

Tartalomhoz tartozó címkék: La Roche-Posay Lipikar balzsam