Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

A lipidpótló testápoló segítségével a bőr megnyugtatása kicsiknek és nagyoknak egyaránt gyerekjáték

lipidpótló testápoló a bőr nyugalmi állapotát hivatott megőrizni, mégpedig tartósan. Aki viszketéssel, folyamatos irritáltsággal él együtt, tudja ez mekkora ajándék. Az atópiára, ekcémára hajlamos bőr, mint állapot a gyermekeket is érinti, akár már újszülött kortól kezdődően. Tehát a cselekvéssel nem érdemes várni.

Mennyire könnyű a lipidpótló testápoló használata?

A gazdag textúrájához krémes állag társul, így gyorsan felszívódik, nem hagy maga után zsíros foltot. Úgyhogy a kezelése pofonegyszerű, ami jó hír, lévén az egész család nyugodtan alkalmazhatja. Újszülötteknek, kisgyermekeknek ugyanannyira biztonságos, mint a felnőtteknek. Szabadalmaztatott hatóanyagát éveken át tesztelték, és végül minden bőrgyógyászati teszten pozitív eredménnyel végzett. Ennek a különleges formulának köszönheti a hatékonyságát, ezzel együtt pedig a kedveltségét.

Akut helyzetben is nagyszerű megoldás, ugyanakkor mint preventív készítmény is megállja a helyét. Nagy átlagban a bőrszárazság roppantul sokakat érint, és nemcsak a kisdedeket, akik eredendően szenzitív bőrrel jönnek a világra. Sok minden állhat a kialakulásának a hátterében, egy azonban biztos: nem érdemes megvárni míg az állapot súlyosbodik, ezen kívül megéri mérsékelni a mindennapokban azokat a hatásokat, amik a bőr kiszáradásához vezethetnek.

A lipidpótló testápoló nap mint nap használható?

Természetesen! Semmiféle függőséget nem okoz, viszont ha folyamatos az alkalmazása, akkor az optimális, irritációktól mentes állapot hosszútávon, szünetek, visszaesések nélkül, egyszerűen megőrizhető.