Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

A La Roche-Posay hydraphase a hidratálásban nem ismer lehetetlent

Már-már bagatell, de igaz: napjainkban a legtöbb bőrprobléma hátterében a dehidratáltság áll, ami fel sem bukkanhatna, ha a La Roche Posay hydraphase termékek mindennapos vendégek lennének a testápolás világában. Ám a helyzet az, hogy sokan megfeledkeznek arról, hogy egyrészt naponta megfelelő mennyiségű vizet fogyasszanak, másrészt arról, hogy a bőr is igényli a tápanyagokban gazdag gondoskodást. Ez a kettő összeadódva ráncokhoz, bőrszárazsághoz és számtalan egyéb kellemetlenséghez vezet.

A La Roche Posay hydraphase egy csapással megoldja a problémát?

Nyilván nem, pontosabban sokat adhat hozzá a bőrápolás sikeréhez. Ugyanakkor túl a megfelelő készítmény rendszeres alkalmazásán nem szabad megfeledkezni a már fent is említett folyadékbevitelről és annak az optimalizálásáról sem. Ha ugyanis ez nincs meg, ha a szervezet folyamatosan a kiszáradással küzd, úgy nem kell meglepődni azon, hogy első körben a bőr válik szárazzá, hiszen onnan próbálja a test kinyerni a maradék kis nedvességet azért, hogy a szervek működése ne sérüljön. Tehát ez a lépés sem kihagyható. Ha ez megvan, akkor jöhet az ápolás, aminél kulcsfontosságú a rendszeresség és a tudatosság. Amennyiben a bőr eredendően nem volt túlságosan jó állapotban, akkor némi türelem is szükségeltetik, lévén idő kell ahhoz, hogy a sejtekhez újra megfelelő mennyiségű folyadék áramoljon, az egyéb tápanyagokról nem is szólva.

A La Roche Posay hydraphase mennyi idő múltán hat?

A jó hír az, hogy nem hetekről vagy hónapokról beszélünk, amikor a hatás megtapasztalása a „tét”, hanem néhány napról, amennyiben minden fenti körülmény adott.

Tartalomhoz tartozó címkék: La Roche-Posay La Roche Posay hydraphase