Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

A cicaplast gél a bőr megnyugtatásában az élen jár

cicaplast gél a hagyományos és a habzó változatban is ugyanazt a célt szolgálja: a bőr kíméletes ápolását, megnyugtatását, regenerálását. Számtalan bőrgyógyászati probléma, illetve beavatkozás állhat a bőrérzékenység, irritáltság hátterében. A cicaplast gél a lehető legtudatosabb választás, ha a bőr optimális ápolása az elsődleges.

A speciális összetevőket tartalmazó készítményt villámgyorsan felszívja a bőr, aminek a következtében a komponensek hasznosulása tempós és eredményes. Hegképződés, varratosodás során extrán hangsúlyos a bőr kiemelt gondozása, hiszen a nem megfelelő vastagságú seb kialakulása, a szövetek felhalmozódása nem kívánt deformitásokhoz vezethetnek. Ráadásul ezeknek az utólagos kezelése csak részben oldható meg. Így a legjobb azonnal cselekedni. A száraz bőr sem az a típusú jelenség, amit ildomos csak úgy hagyni. Főleg azért nem, mert a dehidratáltságról ordító tünet önmagától nem szűnik meg, a bőr állapota garantáltan nem javul. Vagyis a specifikus ápolás bebiztosítása az egyetlen járható út.

A kínálatunkban kapható gél két különböző formulája azt garantálja, hogy mindenki ráakadhasson arra a típusú gondoskodásra, ami neki, személyesen a leginkább tápláló, megfelelő. A cicaplast gél számtalan előnyei közé sorolható, hogy gyorsan felszívódik, nem hagy maga után nyomot, kellemes a textúrája, miközben pár nap után már látható a kezelés eredménye. Naponta akár többször is érdemes az érintett bőrfelületet bekenni a minél tempósabb és látványosabb átalakulás érdekében. Közvetlenül sebbe nem kenhető, illetve a szemkörnyéki bőr ápolására sem alkalmas.

Tartalomhoz tartozó címkék: cicaplast cicaplast gél