Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Centrum Energy segítségével feltölthetőek a kimerült vitaminraktárak

A Centrum Energy kitűnő alternatívája a vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok szervezetbe juttatásának. Sokan úgy gondolják, hogy ennek akkor érkezik el az ideje, amikor beköszönt a tél és az első megfázásos tünetek felütik a fejüket. Ám ekkor már késő, legalábbis ami a megelőzést illeti. Márpedig sohasem célszerű a tűzoltásra hagyatkozni, sokkalta kifizetődőbb taktika a prevenciót választani.

A Centrum Energy az év egészében jó választás

A megelőzés kulcsa a megfelelő időzítés. A szervezet őszre, télre többnyire le- és kimerül. Míg tavasszal és nyáron természetes formában biztosítható a vitaminbevitel, addig ez a zimankós hónapokról már nem mondható el. Nyilván a citrusfélék fogyasztása például mindenképpen ajánlott, de azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy napjainkban a gyümölcsök értékes anyag tartalma a töredéke annak, ami az évtizedekkel ezelőtti terményekről elmondható volt. Azért is fontos ezt a tényt tudatosítani, mert ennek ismeretében nyilvánvalóvá válik, hogy pusztán a rendszeres gyümölcs és zöldségevés nem elegendő a test roborálásához.

Vagyis az optimális időpont kiválasztásával kezdődik minden. A legjobb a kúraszerű alkalmazás: ahogy az első falevelek lehullanak, úgy indulhat a vitaminpótlási szezon is. Amikor pedig a szervezet érezhetően legyengül, akkor bevethető a fokozott mennyiség szedése, ami így eredményessé varázsolhatja a roborálást.

A Centrum Energy helyettesíti a kiegyensúlyozott táplálkozást?

Nem, semmi esetre sem. Csupán kiegészíti azt, bár tény, hogy nem akármennyire sikeresen. A kettő együtt ütős, fel/megerősítő kombináció.

Tartalomhoz tartozó címkék: Centrum Energy Centrum
Az oldal tetejére