Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Bioco vitamin komplex az év egészében jót tesz

Bioco B-vitamin komplex minden értékes összetevőjével a szervezet roborálását szolgálja, mégpedig minden időben. Nemcsak ősszel, amikor a vírushelyzet kiemelkedőbb, vagy télen, amikor a megfázások száma logikusan jelentősen nő. Hanem az esztendő minden egyes napján.

A Bioco B-vitamin komplex kúraszerűen is szedhető?

Természetesen. Nem arról van szó, hogy 365 napon keresztül nonstop célszerű fogyasztani. Bár itt jegyezzük meg, hogy akadhatnak olyan élethelyzetek, amikor igenis kifizetődő a folyamatos erősítésre szavazni. De alapesetben az alkalmankénti, úgynevezett kúraszerű alkalmazás tökéletesen megfelelő. Viszont itt jön a csavar a történetben! Sokan úgy időzítik a szervezet raktárkészleteinek feltöltését, hogy az bőven ráér mondjuk ősszel. Nyáron úgyis rengeteg a friss gyümölcs, amik nyilván nem szenvednek hiányt vitaminokban. Az elgondolás egyébként nem logikátlan, csak nem túlságosan valószerű. Napjainkban ugyanis az élelmiszerek, köztük a gyümölcsök, zöldségek valós értékes anyag tartalma jelentős mértékben lecsökkent. Messzire vezetne a felelet, ha azt is megválaszolnánk, hogy ennek mi az oka, tehát maradjunk annyiban, hogy ezek a tények. Vagyis a test támogatása nem várathat magára. Főleg azért nem, mert ha tavasszal, nyáron semmiféle plusz lendületet nem kap, akkor pont őszre merül ki teljesen.

A Bioco B-vitamin komplex akut gond esetén is bevethető?

Igen, ekkor érdemes emelt dózissal számolni és nyilván, ha a helyzet megkívánja, egyéb lépéseket is tenni, akár a szintetikus kiegészítő gyógyszerek irányába. Mindenesetre a vitamin szedésével felgyorsítható a regeneráció folyamata.

Tartalomhoz tartozó címkék: Bioco bioco b-vitamin komplex
Az oldal tetejére