Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Bioco szerves vas a vérképzés legfőbb szponzora

Bioco szerves vas nemcsak azoknak kitűnő táplálékkiegészítő, akik aktuálisan vérszegénységben szenvednek. Menstruáció, terhesség idején például alapvető az emelt vasfogyasztás, de különösen stresszes, megterhelő periódusokban is érdemes ilyen módon támogatni a szervezetet. Akut vérzés után, például orrvérzés esetén, még a teljesen egészséges fiataloknak is jó szívvel ajánlható némi vaspótlás a gyorsabb regeneráció érdekében.

A Bioco szerves vas sokoldalú segítőtárs

A vasról a legtöbben azonnal a vérképzésre, a vörösvérsejtek és a hemoglobin termelésének stimulálására gondolnak. Ez egyébként teljesen rendben lévő asszociáció, ugyanakkor kár lenne ennyiben letudni azokat az előnyöket, amiket a rendszeres pótlása tartogat. Egyrészt a szerves formában bejuttatott vas részt vállal a normál, energiatermelő anyagcsere folyamatokban. Másrészt nagymértékben befolyásolja az immunrendszer működését, és ezen keresztül gátat vethet a fáradtságnak, a kifáradás érzésének. Harmadrészt a szervezet oxigénszállításában is főszerepet vállal.

Mikor jön jól a Bioco szerves vas?

Vashiányos állapotban evidens tünet a fulladás, a terhelhetetlenség, a kimerültség érzés, a fázás, még nagyobb melegekben is, a túlzott álmosság. A szervezet számtalan módon jelzi, hogy valami nincsen rendben. Bár a mai napig tanítják, hogy táplálkozással ez a probléma orvosolható, azért ez így egy az egyben nem igaz. Tény, hogy például a jostában, a szederben, az áfonyában, a piros bogyós gyümölcsökben, a céklában rengeteg a vas, viszont most már ez a koncentráció korántsem olyan magas, mint mondjuk egy évtizeddel ezelőtt.

Tartalomhoz tartozó címkék: Bioco Bioco szerves vas
Az oldal tetejére