Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

A Bioco szerves magnézium hasznosulásban verhetetlen

Minek köszönheti a Bioco szerves magnézium a kitűnő felszívódását? Annak, hogy kizárólag szerves kötésű magnéziumot tartalmaz. Így aztán a szervezetnek nem okoz nehézséget a feldolgozása és a beépítése. Ami pedig bónusz pozitívum a termék esetében, hogy nem tartalmaz B6 vitamint, ezért akik valamiért szeretnék kerülni a plusz vitaminbevitelt, számukra tökéletes választás.

A Bioco szerves magnézium mely területeken képes támogatni a test működését?

A magnézium jótékony hatásait napestig sorolhatnánk. Talán az egyik legismertebb pozitívuma, amiért rengetegen szavaznak rá, hogy nagymértékben csökkentheti a fáradtság, kifáradás érzését, miközben hozzájárulhat az izmok optimális állapotának fenntartásához. Sokan akkor kapnak csak észbe, amikor éjszakánként arra ébrednek fel, hogy a vádlijuk fájdalmas görcsbe rándul. Ez a kifáradás és ezáltal a magnéziumhiány jele is egyben. Teljesen természetes következménye a fizikai megterhelésnek.

A másik jelentős előnye, hogy támogathatja az idegrendszer folyamatait, a normál pszichológiai funkciók fenntartását. Azaz kár lenne csupán csak egy területre lekorlátozni a szervezetre gyakorolt gyógyhatásait. Napi egy-két tabletta fogyasztásával már biztosítható az a mennyiségű magnézium a testnek, ami bőven elegendő a fent említett pozitív folyamatok beindításához és megőrzéséhez.

A Bioco szerves magnézium szedése helyettesítheti a sokoldalú táplálkozást?

Nem, semmi esetre sem. Étrend-kiegészítőként csupán hozzájárulást jelenthet a szervezetnek, ellenben nem váltja ki a vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, sokszínű étkezést.

Tartalomhoz tartozó címkék: Bioco Bioco szerves magnézium