Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Bioco szerves króm hatóanyag koncentrációja kimagasló

Bioco szerves króm szerves kötésű, azaz határozottan jól hasznosuló krómot tartalmaz, mégpedig jelentős mennyiségben. Ez mit jelent a mindennapokban? Azt, hogy a króm gyors, akadálytalan felszívódásán keresztül a vércukor szint tartós normál szinten tartása gond nélkül megvalósulhat.

Miért jelent nagy támogatást a Bioco szerves króm szedése a szervezetnek?

Azért, mert ahogy arra már fentebb utaltunk, a szerves króm gondoskodik az optimális vércukorszint fenntartásáról. Azonban, ezen kívül még megannyi előnyös jellemvonással rendelkezik. Például hozzájárul a makroanyagok ideális anyagcseréjéhez. Ezeken keresztül jelentősen csökkenhet az étvágy. Nem véletlen, hogy a fogyókúrázók egyik kedvenc táplálékkiegészítője.

Na, de hogy függ mindez össze? Úgy, hogy ha a vércukorszint normális tartományban tartózkodik, akkor nincsenek ún. inzulin kiingások. Hiszen a szervezetnek nem kell sürgősen közbelépnie akkor, amikor túlságosan megnő a vér cukorkoncentrációja. Márpedig amikor a testbe olyan anyagok kerülnek, amik váratlanul megemelik a vércukor szintjét, akkor az automatikus fiziológiás reakció nem maradhat el. Azaz a test inzulint termel és juttat a vérbe. Ekkor a cukor mennyisége ugyan csökken, de ezzel együtt megjelenik a farkaséhség érzése, ami újfent plusz étkezést, ezzel együtt pedig ingadozó cukorszintet generálhat.

Mi van akkor, ha a Bioco szerves króm is bekerül a képbe?

Akkor a vércukor szint normális tartományba kerül, és ott is marad. Így aztán nincsen túlzott válaszreakció, és nincsen farkaséhség, túlzabálás sem. Az étrend betartása ilyen módon gyerekjáték.

Tartalomhoz tartozó címkék: Bioco Bioco szerves króm
Az oldal tetejére