Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

A Bioco prostamen a prosztata és a húgyutak egészségéért felel

Bioco prostamen szabalpálma, kisvirágú füzike és csalángyökér kivonatot, ezeken kívül cinket és szelént tartalmaz. A fogyasztása a tabletta formátumának köszönhetően egyszerű, míg a hatékonysága kétségtelenül nagyszerű.

Hány éves kortól érdemes a Bioco prostamen támogatására számítani?

Általában 45 éves kor felett már javasolható a készítmény rendszeres alkalmazása. Nem véletlenül, hiszen a legjobb gyógyír mindig a megelőzés. Vagyis ha a prosztata, valamint a húgyutak állapota megfelelő, akkor az egészségmegőrzés hosszútávon bebiztosítható. Nincs is ennél jobb döntés, ha a cél a gondtalan élet. Persze mindez nem azt jelenti, hogy akkor akut problémánál már nincs mit tenni. Az étrend kiegészítő ekkor is eredményesen alkalmazható. De az tény, hogy a prevenció elősegítésénél nincsen kifizetődőbb taktika. Ráadásul ilyen módon a kellemetlenségek, kényelmetlen, sőt, fájdalmas tünetek is kivédhetőek mindenki legnagyobb örömére. A termékben megtalálható gyógynövények egytől-egyig a prosztata, illetőleg a húgyutak egészségéért kezeskednek. A cink emellett felelősséget vállal a normál termékenység, szaporodás fenntartásában, amihez hozzátartozik a vér tesztoszteron szintjének optimalizálása. Emellett a szelén a megfelelő spermaképzéshez járulhat hozzá hasznos jelenlétével. Azaz a készítmény minden egyes komponense a férfiúi kicsattanó egészség záloga.

A Bioco prostamen koncentrált formában természetes?

Így igaz, hiszen agyógynövény kivonat tartalma rendkívülinek mondható. Egyetlen tablettában 3200 mg szabalpálma, 1500 mg kisvirágú füzike és legalább 2100 mg csalángyökér ereje összpontosul.

Tartalomhoz tartozó címkék: Bioco Bioco prostamen