Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

A Bioco ginkgo biloba áramlásban tarthatja a vért

Bioco ginkgo biloba szedésével a vérkeringés optimális mederbe terelhető. Sokan talán fel sem figyelnek arra, ha a memóriájuk kicsit tompul, ha olykor-olykor elfelejtenek ezt-azt, vagy ha mondjuk a kezeik-lábaik feltűnően hidegek. Pedig ezek a jelek egyformán abba az irányba mutatnak, hogy a vérkeringéssel nincsen minden rendben.

A Bioco ginkgo biloba a szellemi frissesség támogatója

A legtöbben abban a tévhitben élnek, hogy a memóriával összefüggő problémák, mint például a feledékenység, koncentrációs problémák kizárólag idős korban jelentkezhetnek. Szóval bőven ráérnek arra, hogy ezzel a kérdéskörrel behatóbban, mélyebben is foglalkozzanak. Pedig ez az elgondolás, bár roppantul kedves, de egy cseppet sem igaz. Nem egyszer már középkorban is felbukkanhatnak azok a jelzések, amik egyértelműen arra utalnak, hogy a véráramlással valami nincsen rendben. Márpedig, ha a vér szállításának tempója nem megfelelő, az egyrészt hideg végtagokhoz vezethet, másrészt gyengülő agyi funkciókhoz. Érdekes, hogy bár az utóbbi súlyos probléma, mégis sokan hajlamosak elbagatellizálni a tüneteket. Hányszor hallani, hogy ez csak fáradtság, kimerültség vagy speciel a stressz mellékhatása. Jogos, bármelyik okozhat hasonló nehézségeket, viszont ha egy kiadós pihenés vagy nyugodt életszakasz sem segít, akkor az gyanús.

A Bioco ginkgo biloba folyamatosan fogyasztható?

Természetesen. Esélytelen túladagolni, miközben semmiféle negatív mellékhatással nem rendelkezik. Úgyhogy kockázatok helyett csak az előnyök érvényesülhetnek, ráadásként rövid időn belül.

Tartalomhoz tartozó címkék: Bioco ginkgo biloba ginkgo biloba