Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Bioco C vitamin télen-nyáron jó választás

Bioco C vitamin megbízható forrásból garantálja a szervezetnek a megfelelő C-vitamin ellátást, az év egészében, ezáltal borítékolva az eredményes roborálást.

Mikor érdemes a Bioco C vitamin előnyeivel élni?

Sokan úgy gondolják, hogy a C-vitamin pótlás, illetve annak emeltebb dózisú szedése tulajdonképpen az őszi-téli periódusban lényeges. Legfeljebb még a tavaszi időszak is felmerülhet, de nagyjából ezen a ponton a legtöbben megnyugodnak és azt mondják, hogy ennyi, nincs tovább. Pedig azért a szervezet nem egészen így működik. Könnyű végigkísérni a vitaminhiány kialakulását. Adott egy erős téli, tavaszi szakasz. A test, amit csak tud, felhalmoz, ám pont a C-vitamin nem tartozik a tartalékolható komponensek közé. Mindenesetre mondjuk, hogy a vitamin szedésével a nehezebb periódusok sikeresen átvészelhetőek. Aztán jön a tavasz, a vitaminos doboz pedig bent ragad a kamrában vagy a szekrényben. A szervezet pedig téli álmából felébredve, a vitaminkészleteit felélve teljes gyengeséggel és lemerültséggel várja a nyári hónapokat. Amikről kár lenne azt hinni, hogy nem tartogathatnak meglepetéseket. A vírusokat például nem különösebben hatja meg a kánikula. Vagyis a roborálás akkor ideális, ha folyamatos, ha nincsen benne megszakítás. Különösen a C-vitamin esetében, aminek a felhalmozására az emberi szervezet képtelen.

Mikor célszerű a Bioco C-vitamin dózisát megemelni?

Azokban az élethelyzetekben jó ötlet „emelni a tétet”, amikor a szervezet fokozott igénybevételnek van kitéve, vagy amikor már konkrétan érzékelhetőek a megbetegedés, a legyengülés, az általános fáradtság jelei, tünetei.

Tartalomhoz tartozó címkék: Bioco Bioco C vitamin
Az oldal tetejére